keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukut 14, 15, 16 & 17

Laiskamato ilmoittautuu! Unohdin koko kalenterin, hups vaan! Nyt saatte kuitenkin neljä luukkua kerralla.

Jaan teille mielessäni päällimäisenä olevan asian; maanantain kaaottisen ratsastustunnin, eli syyskauden vikan tunnin, ELI VIIMEISEN KERRAN ANITAN KANSSA. Ihan hirveetä!

Menin Bellalla. Meillä oli joulumusiikkia ja saatiin mennä itsenäisesti. Mä pääasiassa taivuttelin Bellaa kumpaankin suuntaan, varsinkin vasemmalle, koska sinne päin se oli kovin betoninen. Tamma oli tosi reipas, ja silä oli tosi mukavat askellajit. Ravissa, varsinkin alkuun, se ois mielellään mennyt paljon lujempaa kuin annoin sen mennä. Taivuttelin sitä toi paljon, ja pikkuhiljaa se alkoi tuntumaan tosi kivalta. Keventelin lähemmäs puoli tuntia, ja harjoitusravissa treenailin vähän pohkeenväistöjä ja muutaman avon. Bella oli oikein kiva, olen mennyt silä ennen tasan yhden kerran - ja sekin oli kesäkuun alussa! Maneesin katolta putoili jonkin verran lumia, Bella tosin vähät välitti lumista.

Eka laukka oli oikein hyvä ja hallittu, mutta sen jälkeen kaasua löytyi sen verran, että ainakin puolet hallinnasta katosi. Seuraavalla laukalla lähtikin Kospelin kohdalta lumet, joita se pelästyi, ja siitä syntyi aikamoinen kaaos. Bella ja Mörri innostuivat ja lähtvät kumpikin laukkaamaan, Kospel ja Mörri taisi heittää pukin jos parikin, Kospelin ratsastaja putosi, Mörrin ratsastajalta meni tasapaino ja hän putos jaloilleen. Molemmat ruunat laittoivat sitten kaviota tosen eteen ja esittivät meille aika hienon pukkishow´n. Molemmat tulivat nuuhkimaan Bellaa, josta tamma ei tykännyt. Bella otti nopsaan hypyn sivuun, jolloin multa meni tasapaino - ja hups vaan, olin onneks jaloillani maassa. Mörri ja Kospel antoivat kiinni ja sit jatkettiin tunnin viimeiset 10 minuuttia ihan käynnissä, kun sitä lunta tuli ja Kospel pelkää niitä. Sellaista tällä kertaa.

Ja Anita oli meillä vikaa kertaa, ikävä tulee ja iso <3. Nyt on kahden vikon kausipaikkatuntitauko, ja sitten jatketaan. Joululomalla kuitenkin on pari tuntia, ja mula on varattuna 22.12, (Miljan) 29.12 (Maaritin? ja 4.11. (Kristan) tunnit. Muuta en tiedä, kun sen, että 22 päivä meen Ferrarilla.

Kuvia ei ole, koska sen harmikseni saanut kuvaajaa :( Emppu lupasi yrittää päästä tuolloin 22. pvä kuvamaan, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti