perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 5

Joululahjatoiveita

Pysytään vielä tämmöisissä jouluisissa fiiliksissä, ennenkuin toteutan muita ideoita joulukalenteria varten ;) Jospa minäkin pääsisin tästä hirveästä innokkuudesta eroon! Sen suurempia selittelyjä vailla siirrymme siis aiheeseen, joululahjatoiveisiini, jotka ovat kovin niukat.




Ykköstoiveesta löytyy puhelin isolla Peellä! Lumia oli menneen talven lumia, eikä tää Trend Pluskaan toiminnallaan päätä huimaa. Listasta löytyy siis Huawei Ascend G6. Ja jos lisätoiveita saa esittää, valkoinen kiitos :)

Edelleen valkoinen, kiitos ;)

Itseasiassa en liiemmin muuta tarvitse, mutta aina saa unelmoida. Liitetään nyt ne tähän.

Minun epämääräisen muotoiseen päähäni on ultravaikea löytää kypärää, HaloRiderin kypärät saan oikeasti pyörimään ympyrää päässäni. Charles Owen houkuttelisi kovasti, mutta hinta on kyllä hiukka liika kova... Ehkä sitten joskus, ellei joulupukki ole kiltti.  Liikaa pyydetty on kyllä parempi objektiivi kameraan, kunhan uneksin ;)


Ja hei, voisikos jostakin paketista kuoriutua tänne kaikki autoilijat, jotka ymmärtävät (tai siis välittävät!) ratsastajan käsimerkeistä, tai tajuaisivat edes hidastaa siinä vaiheessa, kun poni miltei keulii, kiitos :) Olisiko mahdollista?



Joulunodotuksia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti