perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 12

Mulla on ideat nyt niiiin lopussa, että ei hyvää päivää :D Joten, tähän luukkuun on tulossa hiukan enempi tietoa meidän haukuista, kun en muutakaan keksi!

Titu

Titu oli alunperin mun ja isän yhteinen, mutta nykyään siis kokonaan mun. Tosin tässä taloudessa sillä nyt ei ole yhtikäs mitään väliä, mutta tuleepahan enempi tekstiä. Titu on ihan virallisesti Titu, sillä ei ole mitään kennelnimeä.


Titu on siis gordoninsetterinarttu, joka on syntynyt vuonna 2009, eli on tällä hetkellä 5 -vuotias. Titu on mun pesunkestävä agikoira, jonka kanssa ollaan käyty yhdet epikset, huomenna ollaan menossa myös. Ekoista kisoista saatiin kolmossija, mitä en olis ikinä uskonut! 

Titsake on kovin kovaääninen ja tykkää piipittämisestä paljon. Treeneissä sen ollessa lepäilemässä se ei muuta tee, kui räksyttää, mutta radalla on hiljaa. Titu osaa kaikki muut esteet, paitsi keinun, koska sitä meillä ei ole kotona mahdollista harjoitella. Kepit sujuvat hyvin, mutteivat niin hyvin, että ne voisi rataan ottaa mukaan. Lisäksi hän tykkää hypätä aina puomin alastulossa kosketuksen yli, hupskeikkaa...


Järvirämeen Eleonoora

Noora, Norppa, Nöfnöf, rakkaalla lapsella on monta nimeä! Noora on puoliksi äidin, puoliksi mun, mutta minähän sen kanssa täällä touhuilen. Noora on 2010 syntynyt englanninsetterinarttu, eli nyt 4 -vuotias. Se on kovaa vauhtia kehittymässä agilityssakin, vaikka rallytoko onkin meidän vahvuus.


Nooran kanssa siis treenataan pikkusen agilitya, mutta päälaji kallistuu kyllä rallytokon puolelle. Ei olla kummassakaan aljissa vielä kisattu, huomenna startataan möllirata pikkujouluepiksissä! Ohjaajan täytyisi vielä vähän rohkaistua, jotta voitaisiin ottaa otaa epävirallisiin rallytokokisoihinkin.

Noora on muuten hirveä sählä, mutta treeneissä se rauhoittuu ja on pienenpieni enkeli. Se jaksaa katsella muita ja treenata itsekin vaikka ja kuinka kauan. Jos siltä kysyisi, treenit eivät loppuisi koskaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti