torstai 23. lokakuuta 2014

001. Vielä kerran uudelleen!

Moikka vaan kaikille! Edellinen blogi alkoi temppuilemaan ja poisteli postauksia, joten katsoin parhaaksi poistaa koko hökötyksen. Joskos tämä nyt kuuntelisi kirjoittajaansa?

Olen siis Nea, 11.10.2000 syntynyt tyttö Uudeltamaalta. Tämä blogi tulee kertomaan ainakin maanantaisista ratsastustunneistani, tosin yleensä ilman kuvia, sekä tiistaisin käyn taluttelemassa alkeistuntilaisia neljästä viiteen ja kuudestä seitsemään. Sitä mukaa kun joku suostuu kameran kanssa heilumaan on myös kuvia luvassa!

Harrastuksiin kuuluu siis jo selväksi käynyt heppailu, ja sen lisäksi kotona settereiden Titun, Viivin ja Nooran kanssa treenaillaan agilitya ja rallytokoa. Varmasti treenit tulevat olemaan iso osa myös tätä blogia.

Tavoitteena tavoittamaton - nimi kuvaa itseäni niin ratsastajana kuin koiraharrastajanakin. Tavoitteet ovat jokseenkin ylhäällä, todennäköisesti niihin ikinä yltämättä. Katsotaan miten käy! Aikaa ja panostusta se ainakin vaatii!

Blogissa olisi vielä yksi päätähti - Ferrari - tamma! Poni on mun ihan ykkössuosikki ratsastuskoulussa, ja jostain syystä olen mennyt sillä viimeiset kuusi kertaa... No, ei haittaa!

Kuvassa menen ekaa kertaa Joni - ponilla. Meno on vähän mitä on, älkää järkyttykö!

Noora

Titu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti